press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Private Residence

Residential

Camden, London

 

Re-model and extension of a Victorian townhouse in Camden. 

 

The established brief is to rationalise and extend the existing townhouse, Improve the relationship between internal and external spaces whilst functioning for home home-working. 

Construction is to begin in May 2021. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Private Residence, Private Gallery and Entertaining Suite

Cultural and Hospitality

Westminster, London

 

Re-model and refurbishment of a Georgian townhouse in St James, Westminster. 

The sympathetic restoration improves vertical connectivity whilst extending to the rear of the property to expand the buildings footprint creating high performance spaces for the clients way of life.

The £4 million construction works were completed in December 2020. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Pico Fitness and Cosmetics

Fitness and Medical

Soho, London

 

CAT B commercial fit out to accommodate five private consultant rooms, a bar and an arrival lounge. Maintaining the natural light of the dual aspects floor plate whilst subdividing the floor plate was a key driver for the final designs. ​

Completed in April 2019 

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Mamoth Gallery

Contemporary Art Gallery 

Bloomsbury, London

Six storey refurbishment and part redevelopment of a Grade 2 listed Georgian town house in Bloomsbury.

Completed in April 2020 

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Monzo Bank

Technology

Shoreditch, London

This commercial fit-out reconfigures a tired 'rabbit warren' floor plate to create a high tech,  dual aspect, flexible event space with a selection of collaborative and informal work settings supported by more traditional desking and meeting room environments.

 

With a rapidly increasing number of staff, the new offices provides the company an environment that supports their current activities whilst possessing the flexibility to cater for their projected future growth.  

The  high tech yet homely settings are more akin to a public square with coffee shops and bars than a workplace in the traditional sense.

 

Completed in April 2017  

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13
R​e-Stitch Ashford​ 

Urban

Ashford Borough Council

 

Unlocking the potential of Ashford’s urban situation.


Ashford’s urban development it would seem, has been led by traffic engineers, whose sole ambition is to allow traffic to flow as quickly and efficiently as possible at the expense of all other qualities such as public urban life.

 

The proposals set out to create a new layer within the urban network, one that empowers spatial connectivity and programmatic diversity. It negotiates a new urban route, which reconfigures existing conditions, imagining new sub centres for Ashford’s currently isolated residential communities. ‘Re-Stitch Ashford’ works to leverage the existing and, where necessary, removes the old to make way for the new, creating a more digestible,

harmonious and connected experience of the urban environment.​

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Level Up Ashford
Urban

Ashford Borough Council



'Level Up' celebrates Ashford’s diverse array of activities.


The proposal works with the contemporary, creating a park that enjoys the immediate moment, whilst anticipating and activating the site’s future.

 

Strategically, the proposal inhabits two time frames - the immediate and the long term. The programmatic carpets of the civic circus treads lightly on the site, whereas the infrastructural intervention of the ‘level up’ promenade acts to connect both short and long term visions for Ashford. The promenade celebrates the site's adjacency to the rail network, frames programmatic relationships, creates elevated vistas and allows for strong cross connectivity.

The envisaged proposal lives within the realm of the temporal but anticipates its coexistence with the future.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Re-Invent Ebbsfleet

Mixed Use

Ashford Council

 
Hybrid building comprising a fire station, private members club and a business incubator. 

 

The current situation comprises an international train station fronting on to a field. Land Securities’ masterplan proposes that the field becomes a large public open space. The project proposes an alternative, more urban solution, that creates a more intimate and meaningful sequence of spaces in the vicinity of the existing station.